Red Shark Bike

Nu ook in de Benelux

Arpafly is trotse “official distributor’ in de Benelux van de duurzaamste waterfiets ter wereld: De Red Shark Bike.

DE nieuwe manier van waterfietsen

Zoals u wellicht in ons verhaal gelezen heeft zijn wij gek op water. Wij houden ervan en geloven in een waterbeminnende wereld waarin we optimaal genieten van dit krachtige natuurelement.

Oftewel; wij zijn pioniers in duurzame watersport. De Red Shark Bikes trokken dankzij de veelzijdigheid van dit watersportartikel daarom gelijk onze aandacht. Ontdek DE nieuwe manier van waterfietsen. Geniet van nieuwe omgevingen op meren, rivieren en de zee. Ga waar u nog nooit geweest bent en geniet van de vrijheid.

Red Shark Bike Enjoy

Red Shark Bike close steer
arpafly
Red Shark Bike close frame
Red Shark Bike close front
Red Shark Bike close steer
Arpafly outline

Duurzame watersport met Red Shark

Stap op vanaf het strand, een steiger of in het water zelf. U zal uw eigen verbazen over het gemak waarmee u over het water fietst. Verbreedt uw horizon en geniet van een onvergetelijke ervaring met deze duurzame manier van watersport. 

De Red Shark Bike is een opblaasbare waterfiets bestaande uit de volgende basisonderdelen:

  • Opblaasbaar Sup-board/surfplak
  • Unieke lichtgewicht fiets/Frame

Het frame van deze fiets is in meerdere posities in te stellen, waardoor iedere fietsen zich snel comfortabel voelt. In feite geldt de basis van de fiets als een grote opblaasbaar Sup-board. Deze is los te gebruiken maar ook uit te breiden met diverse opties. In totaal kan de Red Shark Bike omgetoverd worden tot 6 verschillende varianten.

Arpafly outline

6 in 1 | Duurzame watersport

De Red Shark Bikes zijn eigenlijk een 6 in 1 product. Dit maakt de waterfiets in onze ogen ontzettend duurzaam. De variaties die te realiseren zijn sommen we hieronder op:

  • Enjoy
  • Fitness 
  • Adventure 
  • E-scooter
  • Kayak
  • Gym

De variaties zijn verschillend en spelen in op een optimale gebruiksvriendelijkheid voor uw sportieve beweegreden. Van elektrische waterfiets (E-scooter) tot aan uw eigen gym op het water.

Bekijk snel ons aanbod en laat u verrassen door de veelzijdigheid van dit deze moderne waterfietsen.

Arpafly Red Shark Bikes 6in1

Red Shark accessoires

De veelzijdige waterfiets is uit te breiden met een ruim aanbod aan accessoires. Deze zijn uiteraard bij Arpafly te bestellen. Een overzicht van de accessoires vindt u in onze webshop.